Ще подкрепим бюджета като междинен. Разбрахме се за следващия бюджет много

...
Ще подкрепим бюджета като междинен. Разбрахме се за следващия бюджет много
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще подкрепим бюджета като междинен

Ще подкрепим бюджета като промеждутъчен. Разбрахме се за идващия бюджет доста по-задълбочено да се направи във всички сфери, в които виждаме проблеми и хората чакат решение. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коридорите на Народното събрание. 

По думите му в случай че финансовият министър стартира да се вслушва повече във браншовете ще има по-голям късмет. „ Този бюджет би трябвало да го приемем, тъй като подсигуряваме пенсиите, учителските заплати. Има късмет за леки корекции “, добави Борисов. 

Другата дъвка, която дъвката с години е за ин хаус процедурите, за компаниите. Какво се оказа от разногласието – компаниите на Политическа партия ли са, на Има Такъв Народ ли са? Какво получи българския народ за три години. С тези ин хаус процедури ние сме щели да построим два пъти по-евтино. Нито е издигнато, два пъти по-скъпо е с индексациите, със същите компании. Залата го удостоверява, бюджета го удостоверява – същите компании, два пъти по-скъпо, с три години забавяне, сподели още водачът на. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР